Vrijwilligers

Vrijwilliger worden bij Huize Winterdijk,

iets voor u?

 

Heeft u tijd over en doet u graag wat voor uw naasten? Bent u goed in het begeleiden en verzorgen van mensen of kunt u goed organiseren, plannen of heeft u andere kwaliteiten? Dan nodigen wij u graag uit om vrijwilliger te worden in Huize Winterdijk.

Huize Winterdijk is een woonzorginstelling  in Gouda en gaat uit van de Gereformeerde Gemeente in Nederland. Van de vrijwilligers verwachten wij daarom dat ze lid zijn van één de reformatorische kerken en dat ze de identiteit en grondslag van de instelling onderschrijven.

 In Huize Winterdijk heerst een goede en warme sfeer. In deze werkomgeving lever je als vrijwilliger een aanvulling op de zorg die beroepskrachten, familie en mantelzorgers verlenen.

Werken als vrijwilliger in Huize Winterdijk in een fijne werkomgeving is leuk, afwisselend, leerzaam en bovendien krijgt u er heel veel waardering voor terug.

Om vrijwilligerswerk te kunnen doen is uw leeftijd niet van belang, uw inzet wel. Het belangrijkste is dat we op u kunnen rekenen, of u nu een paar uur per week komt of een dagdeel per maand.

Vrijwilligers zijn geen betaalde krachten. Wel krijgt u van ons een vrijwilligersovereenkomst met daarin de wederzijdse rechten en plichten. Zo heeft u onder meer recht op:

  • reiskosten vergoeding
  • goede persoonlijke begeleiding
  • scholing en training
  • vrijwilligersinformatiebijeenkomsten
  • jaarlijks een cadeaubon
  • aandacht voor de dag van de vrijwilliger

 

Wij hebben nog steeds enthousiaste vrijwilligers nodig. Heeft u interesse  in een vrijwilligersfunctie in Huize Winterdijk, kijk dan onder soorten vrijwilligerswerk.
Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met de vrijwilligers coördinator: Ellen Rozendaal e.rozendaal@huizewinterdijk.nl, telefoon 0182-68000